Elbűvölő középkori városok Itália szívében

Tartalomhoz ugrás

Elbűvölő középkori városok Itália szívében

mcs-foto
Közzététel szerző: Molnár Csaba itt Új album · 16 November 2018
Tags: ElbűvölőközépkorivárosokItáliaszívében
Hogy az Olaszok hány dimenzióban látják a világot, nem tudom, de gyanítom, hogy több mint háromban...A most meglátogatott (kis)városokban az építészet csodáit láthattuk, a leg lehetetlenebb helyeken képesek még egy sarkot, egy emeletet, egy utca fölötti szobát megépíteni és és nem restek még ki is faragni, hogy szép legyen. Na biztosan ráértek, az elmúlt egy-két ezer évben, mert az idő-távlat bizony ekkora!

Az utazás előtt végeztem szeretett Samsung és Nikon készleteimmel, úgy látom, hogy kisebb, könnyebb és kevesebb cuccal is lehet ma már fotózni, főleg miután már sohasem tudtam magammal vinni, amit amúgy kellett volna...Az új eszköztár két 9-es sorozató Panasonic kamera (GX9 és G9), két Panasonic és két Olympus lencsével. Ezek gyujtótávolsága nagyjából (equivalens kisfilmes) 24-840 mm-ig   terjed, Az egész egy kis hátizsákban, vagy oldal táskában elfér. Köztük egy makro lencse is van.  A képek minősége közel áll az előzőekhez, a számomra szükséges nagyíthatóságot kb 3200 ISO-ig biztosítja, fogadjátok szeretettel az új jövevényeket, remélem rászolgálnak a bizalomra.

Mondjuk a Panasonic hazai szolgáltatói augusztus óta nem képesek egy működő PDF linkekkel ellátott (2x340 oldalról van szó) gépkönyve(ke)t biztosítani, de legalább érdemben kinyilatkoztatni, hogy másodrendű vevők vagyunk, mert ez csak a német és angol nyelvűeknek jár...(Azok rendben használhatók) Továbbították az illetékeseknek... Kösz!

Nekem Pitigliano lett a kedvencem, így róla egy panoráma is a helyére került. Az időjárás a (fotós) kedvünkre tett, volt viharos eső, felhős idő, napsütés, esti, alkonyi séta, szóval a képek változatosak, jó szórakozást a nézegetéshez!


Vissza a tartalomhoz