Bemutatkozás - mcs-foto

Tartalomhoz ugrás

Köszöntöm      Molnár Csaba        fotós oldalán!

1949 ben születtem Szolnokon, de
Kisújszálláson nőttem fel. Tanultam Miskolcon, Budapesten, de mindíg sok időt töltöttem a természetben, gyerekkori napi biciklizésem sokszor meghaladta a harminc kilométert. Talán akkor szoktam rá a "nézegetésre".


Középiskolás koromban kezdtem komolyabban foglalkozni a fotózással, titkos vágyam az volt, hogy operatőr leszek, de csak a villamosmérnökségig jutottam.

Életem leghosszabb szakaszát az egyetem után Pécsett töltöttem, itt aktívan részt vettem az Ifjusági Ház diaporáma klubjának munkájában.

Évekig nemzetközi Dia fesztiválokat szerveztünk Halász Rezső és Tám László tanár úr vezetésével. Ez talán meghatározó lett a zárt képi gondolkodásom kialakulásában.
Munkahelyeimen, (összesen kettő volt) sok lehetőségem volt az utazásra itthon és külföldön is, ahová sokszor vittem fényképező gépet. 2002-ben kerültem Budapestre, ahol azóta is lakom.

Kiállítások:   
A pécsi fesztiválok rendszeres résztvevője voltam, Hortobágy című anyagommal mégis a váci fesztiválon nyertem harmadik díjat.

2007-ben az MVM Galériában mutathattam be Útközben című anyagomat ami utóbbi két évi utazásaim legszebb pillanatait gyüjtötte csokorba.

2010-ben a Budapest XV. kerületi Csokonai Művelődési központban mutattam be Kissé közelebb című önálló kiállításomat.
Szintén 2010-ben Gömbös Dániel barátommal Zalaszentgróton közös természetfotó kiállítást csináltunk.   Molnár Csaba
Molnár Csaba

Évek óta barátom a digitális technika, ezért az interneten keresztül is szeretném minél többekhez eljuttatni azt a sok élményt, amit a fényképezés nekem jelent.

Vásárlásaimmal a NIKON-t, SONY-t és a SAMSUNG-ot is támogatom, továbbra is ilyen jó gépeket kívánok mindenkinek!  Ha verseny, hát legyen a fotósok érdekében!

Álmaim...
Nyugdíjasként csak fotózni, mert úgy gondolom minden ellenére "Szép a világ". Ez is egy korábbi diaporáma műsorom címe volt!

Sok örömöt a képekhez, szívesen veszem ha bárkitől visszajelzéseket kapok!
Jelenleg is sokat foglalkozom a fotózással, olvasom a német, angol, amerikai folyóíratokat, a hazai Digitális fotót, hogy képben legyek...

Több fotós barátommal rendszeresen levelezek, találkozgatunk, sok képemet nekik köszönhetem, hisz vidéken közelebb élnek a természethez, így a közös fotótúrákon, leseken nekem is csurran-cseppen valami kis szépség.

Vissza a tartalomhoz